Изпълнителният директор на TikTok обяви, че ще се бори с всички

...
Изпълнителният директор на TikTok обяви, че ще се бори с всички
Коментари Харесай

САЩ приеха законопроект, който може да доведе до спирането на TikTok

Изпълнителният шеф на TikTok обяви, че ще се бори с всички легални средства, против възбраната на приложението в Съединените щати. Вчера, долната камара на Конгреса гласоподава закон, който може да докара до прекъсването на известното приложение.

Законът желае от китайската компания " Байт денс ", която има TikTok, да продаде дяловете си до шест месеца. Причината е, че съгласно американските управляващи, TikTok съставлява опасност за националната сигурност.

" Байт денс " отхвърля главното обвиняване - че са директно свързани с комунистическата партия на Китай и събират персоналните данни на потребителите. Според изпълнителния шеф на TikTok, възбраната му ще докара до загуби от милиарди долари за бизнеса и на 300 000 американски работни места. 

" Знаем какъв брой значим е TikTok за всички вас. Той даде на нашите 170 милиона консуматори платформа за свободно изложение и даде опция на повече от 7 милиона бизнеса в Съединените щати. Нашата платформа е значима за притежателите на дребен бизнес, които разчитат на TikTok, с цел да свързват двата края. На учителите, които въодушевяват милиони възпитаници да учат. И на всички, които откриват наслада и развлечение в TikTok. Ние няма да спрем да се борим и да се застъпваме за вас. Ние ще продължим да вършим всичко допустимо, в това число да упражняваме нашите законни права, с цел да защитим тази невероятна платформа, която изградихме дружно с вас ", заяви изпълнителният шеф на TikTok Шоу Цзъ Чу.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР